kaynak olarak ekleyin
Kaza, 7 Eylül 2026 akşamı D-655 Düzce-Zonguldak Batı Karadeniz Bağlantı Yolu’nun Akçakoca-Alaplı bölümünde meydana geldi.
İddiaya göre, sürücüsü belirlenemeyen demir çelik yüklü tır, fındık işçilerini taşıyan ve “patpat” olarak bilinen tarım aracıyla çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle tır, tarım aracını altına alarak yol kenarındaki bir evin bahçesine devrildi.
İhbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı kontrollerde Şanlıurfalı 4 işçinin yaşamını yitirdiği belirlendi.
Kazada tır sürücüsü ile tarım aracında bulunan 8 kişi yaralandı.
Yaralı 9 kişi, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Düzce’deki çeşitli hastanelere kaldırıldı.
Kazada hayatını kaybeden Siverekli Lütfü Demir ile oğlu Mahsun Demir’in cenazeleri, memleketleri Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine getirildi.
Baba ve oğul, Siverek ilçesine bağlı, Nohut Mahallesinde düzenlenen cenaze töreninin ardından gözyaşları arasında yan yana toprağa verildi.
TIR SÜRÜCÜSÜ TUTUKLANDI
Kazanın ardından gözaltına alınan tır sürücüsü adliyeye sevk edilirken, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


0 Yorum